reakcije na društvenim mrežama /

'Mrak Taritaš uz Vrdoljaka ne trebaju neprijatelji, Vrdoljak brani vrijednosti HNS-a: 'Fokus mora biti na Bandiću!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zbog medijskih napisa da će se dogovoriti s HDZ-om i podržati Plenkovića, sam Vrdoljak, pa i njegova izjava izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama

2.6.2017.
10:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Danas sigurniji nego ikad, na reformi obrazovanja lomi se budućnost Hrvatske. I to prava, izvorna reforma bez ideologije, nošena energijom i emocijom za budućnost, a pokretana strašću ljudi koji su je stvarali. Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici!", napisao je sinoć usred noći HNS-ov Ivan Vrdoljak na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog medijskih napisa da će se dogovoriti s HDZ-om i podržati Plenkovića, sam Vrdoljak, pa i njegova izjava izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama. Naknadno je tvitnuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, HNS je podijeljen na tri struje kada je riječ o ulasku u Vladu s HDZ-om. Na drugoj strani, HDZ im navodno nudi tri ministarska mjesta, na čijem je čelu bio Most, ali izuzev Ministarstva unutarnjih poslova.

Pročitajte više:

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, prema informacijama Jutarnjeg lista, podupire koaliciju s HDZ-om, uz odobravanje i drugih istaknutih članova stranke, koji su uglavnom iz Dalmacije i Slavonije.

Donosimo vam neke od reakcija građana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo