Vijesti / Osijek

Kupila šupu na Sjenjaku, krenula je čistiti, pa unutra zatekla pravi arsenal oružja

Kupila šupu na Sjenjaku, krenula je čistiti, pa unutra zatekla pravi arsenal oružja

Dvadesetšestogodišnja Osječanka ostala je šokirana u subotu u popodnevnim satima kada je, prilikom čišćenja nedavno kupljene šupe u podrumskim prostorijama stambene zgrade na Sjenjaka, pronašla oružje, mine i eksploziv.

Odmah je o svemu obavijestila policiju, pa je u stambenu zgradu vrlo brzo pristigao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je izuzeo pronađena sredstva.

Policija je izvijestila kako su u šupi pronađene dvije puške, cijev za puškomitraljez, prigušivač za pušku, ručna bomba M-75, dvije električne detonatorske kapisle, 400 grama eksploziva TNT, tri protupješačke mine, dva upaljača za mine, inicijalni metak i 748 komada raznog streljiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Napominjemo da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, ističe Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!