USUSRET NOVOJ SEZONI Ana Konjuh: Najvažnije je da sam zdrava i da dobro igram, a ovo drugo će doći

Autor: Marijana Matulović Autori fotografija: Zarko Basic/PIXSELL
Mlada nada dubrovačkog i svjetskog tenisa Ana Konjuh nedavno je proslavila osamnaesti rođendan. 

Uz rođendansko slavlje Ana se također priprema za novu tenisku sezonu koja počinje u ponedjeljak u australskom Brisbaneu na turniru koji je zapravo priprema za prvi Grand Slam sezone Australian Open.

Podsjetimo, Konjuh je prošlu sezonu završila u kineskom Wuhanu gdje je zaradila ozljedu zbog koje je morala otkazati daljnje nastupe.

'Počela sam trenirati prije 15ak dana i evo sve je u redu za sad, putujemo devetog i nadamo se dobrim rezultatima', kazala je za Dubrovački dnevnik Konjuh.

Iduće sezone osim četiriju najvećih i najvažnijih turnira odnosno Grand slamova teniski kalendar je obogaćen za još jedan iznimno važan događaj, a to su naravno Olimpijske igre koje će se održati na ljeto u Rio de Janeiru.

Ana, koja je prošlu sezonu završila kao 82. igračica svijeta, za Dubrovački dnevnik je otkrila koji su ciljevi za iduću sezonu.

'Prvi cilj je da ostanem zdrava cijelu sezonu po mogućnosti. Grand slamovi su naravno najvažniji, cilj je ostvariti dobar renking, pogotovo da mogu igrati na Olimpijskim igrama. Najvažnije je da sam zdrava i da dobro igram, a ovo drugo će doći', kazala je Konjuh. 

Popularni Članci