Vijesti / Osijek

Akcija 'Jakna za drugoga' pokrenuta i u Osijeku

Akcija 'Jakna za drugoga' pokrenuta i u Osijeku

I Osijek se uključio u akciju koju je pokrenuo Portal dobrote u kojoj se pozivaju građani da u ove hladne dane doniraju kapute koje im ne trebaju.

"Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče“, Ovaj je poziv danas osvanuo na Facebook stranici „Kruh za poslije – Portal Dobrote".

Naziv akcije je "Jakna za drugoga", a u Osijeku se jakne mogu ostaviti na adresi Županijska 28 (preko puta bivšeg Konikoma) sutra (petak) od 12 do 19 sati, a sve ostale dane od 16 do 19 sati. Više detalja o akciji u Osijeku potražite na Facebook eventu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također i Hrvatski Crveni križ poziva sve građane kojima u ovim hladnim danima nedostaje tople odjeće i obuće da se jave u najbliže društvo Crvenoga križa u kojemu će dobiti potrebnu pomoć. Prema informacijama društava Crvenoga križa, najviše nedostaje tople zimske obuće za muškarce, djecu i žene, a potom i odjeće, posebno za djecu. Također, u pojedinim mjestima nedostaje i tople posteljine. Potreba za spomenutim  predmetima najizraženija je u sljedećim mjestima: Vukovar, Ilok, Gospić, Donji Lapac, Pregrada, Nova Gradiška, Križevci, Samobor, Duga Resa, Krapina, Garešnica i Labin.

U Osijeku robu ostavite u samo u Caritasovom skladištu u Tvrđi. redovno je vrijeme skladišta četvrtkom i ponedjeljkom, od 8 do 15 sati.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!