VIDEO: Trenirali pucačke vještine na ženskim stražnjicama!

Organizatori tradicionalnog malonogometnog turnira koji na Novu godinu počinje u belgijskom Antwerpenu osmislili su originalnu promidžbenu kampanju čiji je cilj, dakako, privlačenje gledatelja i sponzora. Vodili su se pretpostavkom da seks danas prodaje sve, pa tako i sportska natjecanja.

Naučili su to još lani kada su proveli sličnu kampanju, a sada su je samo ponovili, odnosno unaprijedili. Dakle, pozvali su nekoliko oskudno odjevenih ljepotica, poredali ih na gol-crtu, a od njihovih stražnjica napravili metu!

Na teren su potom doveli i četvoricu nogometaša iz belgisjkih klubova, Marvina Peersmana, Bjorna Ruytinxa, Jorena Doma i Kevina Orisa, te ih pustili da gađaju djevojke. Točnije, njihove stražnjice! Dečki su se dobro zabavili, djevojke nešto manje, ali za utjehu, na kraju su i one dobile priliku gađati nogometaše, a nakon svegha su zaslužile i masažu.

http://jwpsrv.com/library/Jgfc_jC+EeOjdSIACusDuQ.js

var options ={logo: {hide: true,file:’http://nr10.be’,link:”,margin:”,position:’top-right’},abouttext:’Over Thinkmedia…’,aboutlink:’http://www.thinkmedia.be’,primary:’flash’,autostart:0,width: ‘100%’,aspectratio:’16:9′,controlbar:’bottom’,skin:’glow’,advertising:{},sharing: {link:’http://nr10.be/sites/default/files/futsal3.mp4′},ga: {idstring:’title’},stretching: ‘fill’,stagevideo:’false’};options.image =’http://nr10.be/sites/default/files/styles/640×360/public/originals/article/2015-01-01/ruytinx-en-co-houden-teasende-schietoefening-full-movie.jpg?itok=4E-hFfOk’; options.file =’http://nr10.be/sites/default/files/futsal3.mp4′;options.image=’http://nr10.be/sites/default/files/styles/640×360/public/originals/article/2015-01-01/ruytinx-en-co-houden-teasende-schietoefening-full-movie.jpg?itok=4E-hFfOk’,options.file=’http://nr10.be/sites/default/files/futsal3.mp4′;options.advertising={client:’vast’,tag:’http://ads.thinkmedia.adhese.com/ad/sl_nr10.be_-preroll’};jwplayer(’embeddedPlayer’).setup(options);

A najbolje su ponovno prošli organizatori čiji je video, kao i onaj lanjski, ekspresno postao internetski hit.

Povratak na Net.hr