VIDEO: BiH nogometaš se iživljavao na djetetu!

Godinama je bio u konkurenciji za najboljeg mladog BiH sportaša u Skandinaviji, igrao je za kadetsku reprezentaciju Švedske, tražili su ga Hannover i Hansa, a završio je u zatvoru.

Priča je to o Armandu Ibrakoviću, 22 godišnjem nogometašu iz Švedske koji se osim loptanja počeo baviti i provalama. Talentirano desni krilo tamošnjeg drugoligaša Norrkopinga, porijeklom iz Zavidovića, izveo je sa svojim suigračem Besnikom Aradinajem filmsku pljačku obiteljske kuće u švedskom gradiću Vaterviku.

Ibraković je s prijateljem albanske nacionalnosti provalio i opljačkao jednu obitelj u spomenutom gradiću, a na odlasku su još i dobrano prestravili 12-godišnjaka koji im se našao na putu. Prijetili su mu pištoljem, a potom mu zavezali usta i zaključali u ormar.

Međutim, ubrzo su uhvaćeni, a još su brže sve priznali policiji, doduše, tvrdeći da ‘nije radilo o ozbiljnoj pljački’.

Ibraković je policiji priznao kako je čuo da će se u kući nalaziti velika količina novca, nakon čega je iznajmio automobil na lažno ime i sa Aradinajem se zaputio u Vatervik. Ukupno su na kraju ukrali 3.500 dolara, a uhapšeni su po povratku u Norrkoping, s plinskim pištoljem i maskama. Policija je u pretresu Ibrakovićeva stana pronašla nešto manje od 9 grama kokaina.

Nogometni lopovi završili su u zatvoru, a prijeti im najmanje četiri godine sjedenja iza rešetaka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr