VELIKA POMIRBA: Osam godina spavao s bratovom ženom, ovaj mu sve oprostio

Pune četiri godine nakon što je u javnost procurio skandal u čijem je središtu bio Ryan Giggs (41), legendarni je nogometaš Manchester Uniteda napokon smogao snage da se ispriča onom kome je nanio najveću štetu – vlastitom bratu Rhodriju (38).

Podsjećamo, u travnju 2011. godine engleski su tabloidi otkrili da je Giggs osam godina održavao seksualne odnose s bratovom suprugom Natashom. Priznala im je to sama Natasha i to kada je shvatila da je ‘samo jedna u nizu’ i da Giggs vara suprugu i sa zvijezdom Big Brothera Imogen Thomas. Otkrila je tada i da je pobacila Ryanovo dijete svega nekoliko tjedana prije udaje za Rhodrija kojem je vjenčani kum bio – brat.

Natasha i Rhodri su još neko vrijeme pokušavali spasiti brak nakon izbijanja afere, ali 2013. su se ipak rastali. Osim toga, Rhodri je prekinuo komunikaciju s bratom sve do prije nekoliko tjedana. The Sun piše da je pomoćni trener Manchester Uniteda nazvao mlađeg brata i ispričao mu se što mu je uništio brak.

“Ryan je iznenada nazvao Rhodrija prije nekoliko tjedana. Rhodri se odavno preselio i bio je odlučan da neće kontaktirati Ryana jer je smatrao da on treba napraviti prvi korak”, otkrio je neimenovani izvor The Sunu.

Isprika je očito urodila plodom jer su braća na Uskrs viđena zajedno u jednom noćnom klubu u Manchesteru.

“Sjedili su u VIP odjeljku i izgledali kao da ponovno uživaju u međusobnom druženju”, posvjedočio je jedan gost noćnog kluba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr