ZATO GUBI ŽIVCE

U DUGOVIMA DO GRLA: Kerum dužan više od milijardu kuna, a gradu kojem bi bio na čelu duguje 1,2 milijuna!

Kada je nekidan prostački napao svoga protukandidata za gradonačelnika Splita, HDZ-ovca Andru Krstulovića Oparu, Kerum je zapravo silovito reagirao na Oparine tvrdnje o dugovima Kerumove tvrtke.

A da je riječ o ogromnom iznosu svjedoči objava na stranicama Fine s popisom 844 vjerovnika kojima tvrtka Kerum d.o.o duguje čak milijardu i 600 tisuća kuna. Iz istog popisa, pišu 24 sata, vidi se da je Kerum dužan čak 1,2 milijuna kuna Gradu Splitu kojemu ponovno želi biti na čelu.

ŠTO JE TOČNO RAZBJESNILO KERUMA I ZAŠTO JE NAPAO OPARU: Ovo su riječi koje su ‘zakuhale’ sučeljavanje

“Predstečajnu nagodbu namjestio mu je Linić”

Kerum je na slično reagirao i kada mu je u travnju ove godine novinarku HTV-a postavila pitanje o dugovima. Njoj je zaprijetio: “Plakat ćeš, ostat ćeš bez plaće”.

Na isti način je reagirao i u emisiji Otvoreno kada se postavilo pitanje predstečajnih nagodbi te koliko je dugova njima otpisano. Tada mu je Opara rekao: “Građani nisu zaboravili da su Kerumove tvrtke dužne milijardu i 700 milijuna kuna, a susretao sam i ljude kojima je dužan 18 plaća. Predstečajnu nagodbu namjestio mu je Linić”.

KERUM: ‘Ovo je prava istina o incidentu: Opara mi se unosi u lice, računam da će me udariti… Pa njegovi su nožem parali ljude!’

Hrvatskim vodama dužan 1,7 milijuna kuna

Kerum je, prema FINA-inom popisu vjerovnika, dužan i HRT-u, općinama i komunalnim društvima, a Hrvatskim vodama dužan je i više nego Gradu Splitu – 1,7 milijuna kuna.

24 sata pišu kako Kerumova tvrtka ponovno ide u predstečajnu nagodbu nakon što je Visoki trgovački sud uvažio njegovu žalbu na odbijanje prethodnog sklapanja predstečajne nagodbe.

Time se čitav proces vraća na početak, pri čemu će biti potrebno donijeti novi plan restrukturiranja i reprograma dugova.

KAKO JE KERUM VRIJEĐAO NEISTOMIŠLJENIKE: ‘Trča je za mnom po Rivi i vika da će me satrat, izmislili su i da spavam sa Sanaderom’

 

Povratak na Net.hr