KRALJICA HLADNOKRVNOSTI

ZVIJEZDA PREKO NOĆI: Žena zapela u poplavi, a njezino spašavanje prenosila televizija uživo

Žena koja je u direktnom prijenosu na španjolskoj televiziji spašavana iz automobila koji tone – postala je zvijezda svjetskih medija.

Zgodna plavuša vozila je crveni BMW, a njeno spašavanje snimila je TV ekipa nacionalne televizije koja je izvještavala o poplavama u okolici Valencije.

Sari Frias bila je suočena s dilemom kako izaći iz svog automobila koji je poplavljen nako što je pokušala proći cestom ispod mosta u Puerto de Saguntu, piše Daily Star.

Lokalni policajci naveli su da je vozila prebrzo i da je ignorirala znakove upozorenja o poplavama, ali su se danas pojavili i izvještaji da je znak upozorenja oborio drugi automobil.

Koji neugodnjak

Sve Sarine nade da će gaf koji se dogodio sakriti od prijatelja i obitelji raspršene su kada se pojavila ekipa nacionalne televizije.

Zgodna Sari snimljena je kako izlazi kroz prozor automobila, ulazi u vodu, a potom se penje na krov vozila i čeka pomoć.

Dok su stigli vatrogasci, razina voda je sve više rasla.

Nakon nesreće, Sari je inzistirala na priči da nije bilo nikakvog znaka upozorenja na poplave.

Novi BMW za staro željezo

“Mogla sam da se utopiti”, rekla je. “Mislim da je auto za staro željezo, ali sigurno će mi to kasnije reći”.

“Dok vozila prema mostu nije bilo nikakvih znakova, bez upozorenja, ništa. Da sam ja starija osoba ili dijete, ne znam što bi se dogodilo”, kaže.

“Htijela sam skočiti u vodu, ali su me prolaznici upozorili da to ne činim jer nitko ne zna što se nalazi u poplavnoj vodi”, priča Sari.

‘Halo, dragi…’

Njezina nezgoda povod je brojnih memova na internetu. Jedan prikazuje Sari na krovu automobila kojeg plavi voda kako priča na mobitel. “Halo, dragi. Samo da ti kažem da je voda ušla u mlaznice novog BMW-a ne mogu ga pokrenuti.. Možeš li doći po mene?”

Oluja koja je zadnjih dana zahvatila Španjolsku najjača je od 2009. godine. A u obližnjem gradu Sueca nastala je spektalularna bujica.

Povratak na Net.hr