UŽAS

ŽIVOTNA DRAMA MISICE I TV VODITELJICE: Bivši dečko je zalio kiselinom po licu, mogla bi ostati slijepa

Bivša natjecateljica za Miss Italije mogla bi izgubiti vid i morat će na plastičnu operaciju nakon što joj je u lice bačena kiselina, piše La Stampa.

Gessicu Notaro, koja je radila kao TV voditeljica i trenerica dupina, navodno je napao njezin bivši dečko, kojeg je optužila da ju je uhodio nakon prekida ljubavne veze. Njezin bivši dečko, 29-godišnji Jorge Edson Tavares, tvrdi da nije kriv.

La Stampa piše da je 28-godišnjakinja zadobila duboke opekline na licu i oku i trenutačno je hospitalizirana u Ceseni. Liječnici strahuju da bi mogla ostati bez vida.

Napad se dogodio ispred njezina doma, a osim opeklina na licu, Notaro ima opekline na boku i nozi. Tavares, inače podrijetlom s Cape Verdea, uhićen je i nalazi se u pritvoru. Prema optužbama, uhodio je Notaro od njezinog prekida veze u kolovozu prošle godine. Pravosudne vlasti tada su mu zabranile da se približava njezinom domu. Zajedno su radili u Vodenom svijetu u Riminiju.

Inače, Notaro je proglašena misicom talijanske pokrajine Emilije-Romagne, a 2007. godine bila je finalistica natjecanja za Miss Italije. “Uvijek je bila nasmijana, uvijek optimistična. Njezina majka je potpuno shrvana”, rekla je prijateljica za La Repubblicu.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr