ŽIVI UŽAS

ŽENU SKORO SRCE IZDALO U ZARI: Kupila je haljinu i u njoj otkrila ušivenog smrdljivog miša

Cailey Fiesel iz New Yorka prisjeo je šoping koji je obavljala u popularnoj Zari, nakon što je u svojoj novoj haljini pronašla miša, piše Telegraph.

Fiesel je haljinu kupila tijekom ljeta u Zarinom dućanu u Greenwichu, u Connecticutu. Komad odjeće koštao ju je 40 dolara. Prvi puta haljinu je obukla nekoliko tjedana kasnije i to prije odlaska na posao. Ubrzo je osjetila ‘uznemirujuće snažan vonj’ iz haljine.

‘Usprkos tome što je ustala od stola i malo prošetala, nije mogla pobjeći od smrada’, navodi se u tužbi koju je Fiesel predala na sudu u New Yorku.

Jezivo svjedočanstvo

‘Osjećala sam kako mi nešto nadražuje nogu, ali mislila sam da se radi o šavu na haljini. Tada sam napipala haljinu i kao da sam osjetila neki senzor. No, kada sam okrenula šav haljine, vidjela sam da nije u pitanju senzor nego miš! Smrznula sam se – bila sam paralizirana od straha, u potpunom šoku. Moje oči su vidjele da je miš u haljini, ali moj je mozak govorio da je to nemoguće’, ispričala je žena.

Ona sada tuži Zaru za neodređeni iznos, a u tužbi navodi da je pretrpjela duševne boli te razvila velik osip, za koji tvrdi da je dijagnosticiran kao ‘bolest koju prenose glodavci’.

Glasnogovornik Zare kazao je kako je tvrtka ‘svjesna tužbe te istražuje cijelu situaciju’. Ponovio je kako Zara poštuje sve zdravstvene i sigurnosne standarde. Haljina je sašivena u Turskoj.

Povratak na Net.hr