Bila je uvjerena da kupuje u uglednoj trgovini, a onda se dogodio neugodan incident

Odlazak u trgovinu za 80-godišnju umirovljenicu Mary Adams pretvorio se u pravu noćnu moru. Umjesto da u miru kupi ono što je namjeravala, na samom je ulazu zaradila ozljedu kičme.

I ne samo to. Ovaj nezgodan incident izazvao joj je i lakši moždani udar, tvrdi Mary.

Umirovljenica iz Birminghama tvrdi da je tretman koji je nakon nezgode i ugrožavanja vlastitiog zdravlja dobila iz poznate trgovine ”odvratan” te da se osjeća kao da nikog nije briga.

”Otišla sam u trgovinu u nabavku gotovih jela za cijeli tjedan. Kada sam prolazila kroz automatska vrata, naglo su me pogodila. Sve mi je bilo u magli. Odletjela sam u zrak, nakon čega sam se našla na stepenicama i sve me boljelo. Glava, vrat i grudni koš bili su cijeli u modricama”, ispričala je Mary Adams.

Kompenzacija od 20 funti

Tvrdi kako je za pretrage nakon nezgode potrošila više od 1.000 funti, a od poznate trgovine dobila je kao kompenzaciju bon od 20 funti.

Kaže kako je bila uvjerena da je Marks & Spencer ugledna i ozbiljna trgovina, no razočarali su je. Nakon prvog poziva u kojem im je rekla da se ne osjeća baš najbolje, više je nikad nisu nazvali.

Glasnogovornik trgovine nakon ovog incidenta poručio je:

“Žao nam je što je gospođa Adams razočarana iskustvom u našoj trgovini. Sigurnost naših klijenata je naš prioritet i inženjer je odmah pregledao vrata, no za ovu nezgodu nitko nije kriv”, rekao je.

Povratak na Net.hr