Zbog kazne za parkiranje autom 'pokupio' policajca i 20 metara ga nosio na haubi

Bahati vozač Bajram T. (39) udario je jučer automobilom policajca i 20 metara ga nosio na haubi, pošto je prethodno probio ulaznu rampu Parking servisa na Kalemegdanu i odbio platiti kaznu od oko 40 eura.

Incident se dogodio na prostoru “Parking servisa” u Bulevaru vojvode Bojovića kod Vidin kapija kraj Kalemegdana u Beogradu oko 20 sati.

Nezadovoljan jer mu je “pauk” odnijeo automobil, bahati vozač ušao je u svoj automobil, dodao gas i zaletio se prema rampi i probio je.

Policajac letio dvadesetak metara

U tom trenutku, ispred automobila stajao je policajac, ali ni to nije primoralo vozača da se zaustavi. Bahati vozač kolima je udario policajca, koji je poletjeo na haubu i pao poslije dvadesetak metara.

Povrijeđeni policijski službenik sa lakšim povredama odmah je prevezen u Hitni centar, a službenici Policijske stanice Stari grad deset minuta kasnije su uhapsili počinitelja u Budimskoj ulici, saznaje Blic.

Skandalozno ponašanje

Andrija Čupković, vd direktor JKP “Parking servis” je na parkiralištu na Vidin kapiji najoštrije osudio ovakvo ponašanje pojedinaca.

‘Ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP i radnicima Parking servisa koji samo obavljaju svoj posao je skandalozno. Ovakav incident ne smije više nikada da se ponovi. Energičnom akcijom, policija je samo 10 minuta kasnije privela izgrednika’, rekao je Čupković.

Povratak na Net.hr