Play ponuda

Zbog jedinice udario profesoricu i slomio joj kuk

shimmer fallback

Nakon što mu je profesorica zaključila jedincu iz matematike, učenik prvog razreda jedne gimnazije u Srbiji odlučio se osvetiti te je profesoricu sačekao ispred škole i napao je.

27.6.2012.
11:02
Play ponuda

Dikicu Ilić (59), profesoricu matematike u gimnaziji 'Jovan Skerlić' u Vladičinom Hanu u Srbiji, udario je nogom učenik prvog razreda i slomio joj desni kuk i nadlakticu. Pretučena profesorica je istog dana prebačena u niški Klinički centar te je operirana.

Doznaje se kako je profesoricu sačekao poslije nastave ispred škole, a Dikica Ilić smatra kako ju je učenik napao jer mu je zaključila jedinicu.

''Poslije nastave krenula sam kući, čula sam korake iza sebe, ali nisam se obazirala. Odjednom je netko iz trgovine preko puta tog učenika pozvao po nadimku, ali nastavila sam dalje i nisam mogla pretpostaviti što će se dogoditi. Nakon sto metara hoda, osjetila sam udarac u predjelu desnog bubrega, nakon čega sam pala. Znala sam da je to bio on'', ispričala je za Blic.

Ravnatelj Ivica Marković izjavio je da je problematični učenik izbačen iz škole, ali ne zbog napada već zbog 220 neopravdanih sati. Također, protiv njega je policija podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Play ponuda
Play ponuda