OKLIJEVAO ČETIRI DANA

ZBOG ‘IGRE’ S PLASTIČNOM BOCOM AMPUTIRAN MU PENIS: ‘Kad je stigao u bolnicu bio je potpuno mrtav’

Srednjovječni muškarac s Hondurasa podvrgnut je operaciji penisa nakon što mu je spolni organ ostao zarobljena u boci koju je koristio kao seksualnu igračku.

Pedesetogodišnjak iz Hondurasa čija je muškost zapela u plastičnoj boci u bolnicu je stiga o prekasno. Njegov penis, zaglavljen u boci, ostao je bez protoka krvi te je počeo trunuti. Liječnici ga nisu mogli spasiti, piše News.com.

Zašto penis ima ‘šav’? Ovo je jedna od neobičnih činjenica o penisima koju nikada ne biste pogodili

Tražio utjehu u boci

Doktor Dennis Chirinos, koji je obavio operaciju amputacije kazao je kako je muškarac u boci tražio utjehu, no na iznimno neobičan način. Želio je olakšati svoju seksualnu frsutraciju.

‘Stavio je penis u bocu, a to je uzrokovalo smrt i nekrozu penisa. Kada je došao u bolnicu penis je već bio u potpunosti mrtav’, rekao je dr. Chirinos.

Muškarac je u bolnicu stigao nakon četiri dana od trenutka kad mu je muškost zapela u boci. Doktor Chirinos je objasnio kako je u ovom slučaju došlo do suženja krvnih žila u penisu, te kako su dovoljna samo četiri sata da tkivo odumre. Muškarac je tako ostao bez cijelog penisa.

Povratak na Net.hr