OBOJE OSUĐENI

ZASTRAŠUJUĆE: Monstruozni roditelji dvogodišnju kćer kaznili kipućom kupkom jer je – napunila pelenu!? Malena je preminula…

Užas u Australiji: Odbili su potražiti liječničku pomoć i pokušali su je sami liječiti, a policija je kod njih pronašla zavoje natopljene krvlju, uloške za čišćenje šminke i toaletni papir. Mala Maddilyn-Rose umrla je od srčanog zastoja u dječjoj bolnici Lady Cilento

Dvogodišnja Maddilyn-Rose Ava Stokes umrla je 25. svibnja 2017. nakon što je zadobila teške opekline leđa, stražnjice, prepona i nogu. Njezini roditelji Shane David Stokes (33) i Nicole Betty Moore (26) pojavili su se u petak na Vrhovnom sudu u Brisbaneu i izjavili da su krivi za mučenje i ubojstvo, i to zbog toga što je njezina pelena bila puna.

Sud je čuo da je Stokes držao svoju kćer pod vrućom vodom u kadi, dopuštajući joj da pati od ‘mučne boli’ što je uzrokovalo opekline drugog stupnja. Bebu su spasioci pronašli u nesvijesti, pet dana kasnije, u obiteljskoj kući u Northgateu, piše The Sun.

POLICIJA NA TERENU: Mladić se u Vodicama popeo na zgradu i prijeti da će se baciti

Odbili potražiti liječničku pomoć

Par je tada rekao policiji da je nekoliko dana prije njezine smrti bila stavljena u vruću kupku. Odbili su potražiti liječničku pomoć i pokušali su je sami liječiti, a policija je kod njih pronašla zavoje natopljene krvlju, uloške za čišćenje šminke i toaletni papir. Mala Maddilyn-Rose umrla je od srčanog zastoja u dječjoj bolnici Lady Cilento.

U ponedjeljak je Stokes osuđen na 11 godina zatvora, a Moore je dobila devet i pol godina zatvora zbog smrti njihove kćeri.

Sudac David Jackson rekao je roditeljima: “Vaš neuspjeh u izvršavanju svojih roditeljskih dužnosti prouzročio je njezinu smrt. Zastrašujuće je promatrati patnju koju je vaša kći pretrpjela zbog vas – ništa od toga nije se trebalo dogoditi.”

CURA (18) DOBILA VOZAČKU I ODMAH SKRIVILA NESREĆU: Ušla je u raskrižje i oduzela prednost, ozlijeđeno troje ljudi

Povratak na Net.hr