Misterija srušila internet

‘ZAR JE ONA VAMPIR?’: Fotka moćnog američkog političara i njegove kćeri zapalila internet

Svijet je šokiran najnovijom obiteljskom fotografijom političara koji je Trumpov kandidat za zamjenika predsjednika, piše Daily Mail.

Na prvi pogled fotografija guvernera Indiane Mikea Pencea koji s obitelji večera u jednome restoranu u New Yorku djeluje potpuno normalno.

Ali to samo dok ne primjetite ogledalo iza njih. I shvatite kako tamo nema odraza Penceove kćeri, Charlotte, zbog čega su odmah krenule optužbe kako je mlada žene naknadno ubačena fotošopom.

Navodno ga toliko mrzi da čak ni ne razgovara s njim, te je naknadno ‘ubačena’ kako bi guverner djelovao kao obiteljski čovjek.

Bilo je i (vjerojatno) ne previše ozbiljnih optužbi da mu je kćer u stvari vampir.

No na kraju je ipak objašnjeno da se tadi o optičkom triku. Kako je Charlotte niža i sitnija od guvernera, njegov je odraz gotov potpuno zaklonio njen, te joj je ostalo vidljivo samo malo kovrčave kose iza njegovog potiljka.

Inače, ovaj je konzervativni političar već nedavno izazvao pažnju na internetu svojim logom za kampanju, kojeg su neki prozvali homoerotičnim, kako bi napakostili Penceu koji se redovito sukobljava s LGBT zajednicom.

Povratak na Net.hr