OTAC BEZ SRCA U UTAHU

‘ZAČEPI, LEZI I SPAVAJ’: Ostavio petogodišnju djevojčicu u hladnoj noći, ona ga zvala no nije se vraćao

Jedan je potpuno bezosjećajan otac ovog četvrtka u 5 sati ujutro po lokalnom vremenu, na temperaturi ispod nule, ostavio svoju petogodišnju kćer samu u kampusu koledža u Utahu, Sjedinjene Države, prenosi Daily Mail.

Snimka sigurnosnih kamera na Koledžu primijenjene tehnologije Ogden-Weber, sjeverno od Salt Lake Citya, prikazuje oca bez srca kako ostavlja svoju djevojčicu ispred jedne zgrade oko 5 ujutro samo sa dekom. Zatim je otišao i nije se više vratio.

“Rekao joj je da začepi, legne i spava”, tvrdi majka djeteta.

Tek oko 7:30 djevojčicu je pronašao zaštitar.

Djevojčica istraumatizirana

Majka kaže kako je djevojčica trebala biti kod oca i njegove obitelji te noćiFoto: YouTube/Screenshot

Gena, djevojčina majka, izjavila je kako je njena kćer bila kod njenog bivšeg muža i njegove obitelji u vrijeme incidenta. Gena je rekla kako je malena istraumatizirana onime što se dogodilo.

“Kaže da se uplašila”, ispričala je majka medijima. “Vikala je ‘Tata!’, ali nikoga nije bilo. Rekla je da je samo imala svoju deku i da je tako čekala da dođe dan.”

Fred Frazier, sigurnosni upravitelj koledža rekao je kako je djevojčica napravila ono što joj je bilo rečeno, te da je ostala na jednome mjestu.

Zaštitar u velikom šoku

Majke kaže kako je djevojčica sva u suzama potrčala prema zaštitaru kada ga je ugledala ujutro, ali da je pala i ogrebala koljeno dok je trčala.

“Skoro mu je puklo srce”, rekao je Frazier o zaštitaru. “Vidjeti tako malu djevojčicu da sama trči. Jako se zabrinuo, a ona je sva drhtala od hladnoće.”

Lokalna policija namjerava ispitati oca kako bi saznali zašto je ostavio dijete. Policija kaže kako bi to mogli imati veze s drogom. Mogao bi biti optužen ili za napuštanje djeteta ili za zlostavljanje. Ili za oboje.

Povratak na Net.hr