STRIPTIZETE GRATIS

ZA NJIH JE ‘VUK S WALL STREETA’ MALA BEBA: Tvrtka u kojoj šefovi piju, šmrču i drpaju radnice, pogledajte skandalozne snimke

Jedna financijska tvrtka iz New Jerseya našla se u velikoj tužbi zbog seksualnog uznemiravanja nakon što su bivše zaposlenice odlučile progovoriti što se događa iza zatvorenih vrata ove tvrtke koja dnevno okrene i do 100.000 dolara na zajmovima.

Bivša šefica kadrovske u tvrtki American Funding Group, Nicole Orlando, udružila se s četiri bivše kolegice i sudu predočila dokaze o ‘seksualnoj septičkoj jami’ u spomenutoj tvrtki. Ovih pet žena tvrdi da su direktori tvrtku vodili na ‘seksualno agresivan, moralno odrvatan i nezakonito nasilan način’ čemu mogu konkurirati jedino fiktivni likovi iz filmova ‘Wolf of Wall Street’ i ‘Boiler Room’.

Šefovi su se, stoji u tužbi, opijali i drogirali te nagrađivali djelatnice koje su se oblačile i ponašale provokativno, sve kako bi zadovoljili svoju mizoginiju i vulagrne perverzije.

U urede su dovodili striptizete, često žene niskog rasta, koje bi potom s djelatnicima izvodile razne perverzije uz pomoć seksualnih igračaka i lutaka na napuhavanje.

Drpanje djelatnica

Jedan od direktora, Mark Mancino, bivšoj šefici kadrovske naredio da isplati novac striptizetama, no kad mu je onda rekla da to možda i nije najbolja ideja rekao joj je da se’ pomiri s time’.

Među razuzdanim zabavama je i ona na kojoj se slavio rođendan jednog direktora. Striptizeta mu je stavila lopticu u usta, a kolega mu je pritom rekao ako odbije lopticu ‘dobit će strap-on’. Sve je to i snimljeno te priloženo dokaznom materijalu.

U tužbi stoji i kako su šefovi nagrađivali djelatnice koje su imala veće grudim, oblačile se provokativno ili se upuštale u seksualne odnose s njima. Djelatnice koje su se oblačile konzervativnije i koje su odbijale spavati sa šefovima bile su izrugivane.

Jednu djelatnicu pozivali su su ured samo kako bi ‘igrali’ s njenim grudima.

‘Penis mora raditi’

Ranije spomenuti direktor Mancino, naručivao je velike količine Viagre u ured. Kad Nicole Orlando pitala što će mu toliko toga, rekao je kako mu ‘penis treba dobro raditi kako bi mogao držati korak sa svim ovim ženama’.

Jedna djelatnica na poklon je dobila velikodušan bonus ne bi li otišla na estetsko povećanje grudi.

Drugom prilikom, Mancino je upoznao jednu 22-godišnjakinju u teretani, odmah je zaposlio, dao joj plaću od 60.000 dolara i skupocjenu Gucci torbicu, službenu kreditnu karticu, a ona je u zamjenu s njim održavala seksualnu vezu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr