Više od 150 puta nožem izbola maloljetnog sina i djevojčicu

Stravičan zločin dogodio se u mjestu Naperville u SAD-u, a pomahnitala žena je ubila svog sedmogodišnjeg sina i kćer svoje prijateljice. Nožem je izbola i dva obiteljska psa.

Elizabeta Plackowska nožem je više od 150 puta izbola svog sina (7) i petogodišnju kćer svoje prijateljice. Pomahnitala žena ubila je i dva obiteljska psa.

Zločin se odgodio u utorak u mjestu Naperville u Americi, a povod je navodno bila svađa između Elizabete i njezinog supruga. Elizabeta je navodno zamjerala suprugu koji vozi kamione što ga često nema kod kuće, a jedan od razloga svađe bila je i činjenica da je Plackowska bila jako rastresena radi smrti svog oca i željela se vratiti u Poljsku, a njezin suprug to nije odobravao.


Američki mediji pišu da su dječak i djevojčica prije spavanja skakali po krevetu te je Plackowska došla do njih i rekla im da je zlo ušlo u njih i da se moraju pomoliti. Nakon toga ih je izbola nožem te je otišla do prijateljice čiju je kćer ubila.

Policiji je ispričala više verzija događaja, pa i da je provalnik upao u kuću i počinio ubojstva, a u jednom trenutku se pokušala ubiti zbog čega je stavljena pod nadzor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr