ŠAKOM U TRBUH

[VIDEO] OBRAČUN PILOTA I STJUARDESE U AVIONU: Posvađani ljubavnici se nisu štedjeli, pilot je ispao posebno okrutan i neciviliziran

Dvoje zaposlenika bilo je u vezi, a čini se kako je motiv za tučnjavu ljubomora

Šokantne snimke sigurnosnih kamera iz međunarodne zračne luke u Denveru nedavno su se pojavile na internetu te izazvale zgražanje javnosti u Americi. Snimka prikazuje fizički obračun pilota i zaposlenice Republic Airwaysa u avionu.

Na videu se vidi kako je 36-godišnji William Thomas pljunuo 29-godišnju Marishu Sporer. Potom ga je ona ošamarila, da bi kasnije Thomas nasrnuo na nju te ju udario u lice i trbuh.

Potukli se na pauzi

Denverska policija je priopćila kako se tučnjava dogodila u pauzi između letova, 14. rujna. Uhićeni su i optuženi za napad i narušavanje javnog reda i mira, a na sudu bi se trebali pojaviti sljedećeg tjedna. Iz tvrtke su poručili kako je oboje njihovih zaposlenika otpušteno. Dodaju kako u trenutku okršaja u avionu nije bilo putnika.

“Svjesni smo situacije koja se dogodila prošlog mjeseca u kojoj je sudjelovalo dvoje naših zaposlenika. Istražili smo to i poduzeli odgovarajuće mjere u skladu s našim uvjerenjem da je takvo ponašanje neprihvatljivo”, rekao je glasnogovornik Republican Airwaysa.

ABC News je doznao kako su njih dvoje od studenog bili u vezi, a sve je eskaliralo kada je Sporer na Thomasovu mobitelu vidjela nešto što joj se nije svidjelo.

Bili su u vezi

Njih dvoje su u vezi sa intimnom vezom od studenog, prema izjavi o vjerojatnom uzroku, ali stvari su porasle kad je Sporer na Thomasovom mobitelu vidio nešto što joj se nije dopalo.

“Oboje su se složili da će prekinuti, a Thomas je pošao u avion i sjeo u kokpit, dok je Sporer otišla do vrata. Sporer se razljutila i vratila u avion kako bi se suprotstavila Thomasu. Sporer je zgrabila Thomasa za kravatu i triput ga udarila po licu otvrenim dlanom. Thomas je uzvratio tako da je uhvatio Sporer i udario je u rebra zatvorenom šakom”, navodi se u izvješću o napadu.

Povratak na Net.hr