TEŠKO ZA GLEDATI

VIDEO KOJI ĆE VAM SLOMITI SRCE: ‘Danas sam svom sinu morao reći da mu je majka umrla od predoziranja…’

Ovo je zasigurno bio najgori trenutak u životu ovog 8-godišnjaka, kao i najteži zadatak koji je njegov otac ikada trebao odraditi.

Brenden Bickerstaff-Clark prije dva dana imao je najteži zadatak na svijetu. Svom 8-godišnjem sinu morao je reći da mu je mama umrla od predoziranja heroinom. Dijete ga je isprva gledalo u nevjerici, a potom briznulo u plač.

Bickerstaff-Clark je odlučio snimiti i staviti na društvene mreže. Taj potez mnogi su osudili, no on kaže kako je sve ovo objavio s vrlo jasnom namjerom.

‘Ovo je za svakog ovisnika koji ima djecu. Danas sam svom 8-godišnjem sinu morao reći da mu je mama sinoć umrla od predoziranja. Ovo je stvarnost naše bolesti. Ne dopustite da zbog ove bolesti netko jednog dana vašem djetetu mora govoriti da ste mrtvi. Ovo je bila najteža stvar koju sam ikada morao napraviti. Moj sin nema majku zbog heroina. Teško je to za čuti, ali znate na što mislim. Molim vas, potražite pomoć da naša djeca ne pate. Ovo nije iscenirano, ovo je stvarno. Zamolio sam nekoga da ovo snimi kako bi ostali ovisnici koji imaju djecu vidjeli koliko je ova epidemija ozbiljna. I ja se liječim od ovisnosti. Danas mi je 94. otkako sam trijezan. Molim vas, dijelite i pomozite nekome spasiti život’, napisao je Brenden na svom Facebook profilu uz opis videa.

Povratak na Net.hr