VIDEO: Novi detalji strašne nesreće koja je šokirala Srbiju

Do nesreće je navodno došlo kad je vozač, vraćajući se s tuluma na Dorćolu, pri izuzetno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom kod Ade Huje i sletio ravno u rijeku.

Troje mladih utopilo se rano u subotu u nesreći koja se dogodila na Adi Huji u Beogradu, kada je BMW sa šestero putnika sletio u Dunav, piše Blic .

Nesreća se dogodila u 3.43h na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni vozač Dušan Jovanović (19) s hipotermijiom i znakovima agresije, Milica Jokić (18), također s hipotermijom i Luka Višnjić (20) s hipotermijom i prijelomom lijeve nadlaktice.

Beživotna tijela Nemanje Antića (18) i djevojke A.S. (16) izvukli su ronioci, dok je tijelo Miloša Jankovića (20) izvađeno iz prtljažnika automobila, nakon što je olupina izvučena na obalu.

Izgubio kontrolu nad vozilom

Do nesreće je navodno došlo kad je vozač, vraćajući se s tuluma na Dorćolu, pri izuzetno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom kod Ade Huje i sletio ravno u rijeku.

Policija je dizalicom izvukla olupinu automobila iz rijeke, a na mjesto događaja stigli su i riječna policija, ronioci srbijanske žandarmerije, hitna pomoć i vatrogasci.

Vozaču je određen pritvor od 48 sati. Navodno je vozio pod utjecajem alkohola i sa sobom nije imao vozačku dozvolu. Na cesti pored restorana “Carska ohota”, odakle su sletjeli u rijeku, nema tragova kočenja.

Šokantni detalji

Blic je u nedjelju objavio šokantne detalje koji su prethodili ovoj nesreći koja je zaprepastila javnost u Srbiji. Miloš Janković ušao je u prtljažnik BMW-a odmah po izlasku iz kafića na Dorćolu jer za njega nije bilo mjesta u automobilu.

Nakon što su izašli iz lokala, šesteročlana je ekipa krenula prema BMW-u Dušana Jovanovića. Prije ulaska u automobil zaključili su da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gdje su u jednom restoranu planirali nastaviti provod.

//www.youtube.com/embed/ERN32xNpZBE

”Prijatelji, ako nema mjesta, evo ja ću u gepek. Nije problem”, rekao je Janković i legao nakon čega su zatvorili prtljažnik.

Vozač isplivao na površinu

Jovanović je izuzetno velikom brzinom uletio u Dunav kod Ade Huje. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić.

Policijski ronioci pronašli su u automobilu utopljene Nemanju Antića i maloljetnu A.S. Nekoliko sati kasnije, izvučena je olupina automobila iz rijeke, a policija je nakon toga otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor.

”Utopljeni mladić je do posljednjeg trenutka pokušavao izaći iz prtljažnika. To smo zaključili jer je nogama razvalio jedan dio zadnjeg sjedišta pokušavajući pronaći izlaz iz jezive situacije. Međutim, voda je u automobil brzo nadirala i mladić se nije izvukao”, ispričao je izvor Blica.

Povratak na Net.hr