UDAR NA KRIMINALCE

VELIKA AKCIJA TALIJANSKE POLICIJE: Uhitili 50 članova zloglasne ‘Ndranghete’ i napuljskoj mafiji zaplijenili milijune eura

Deseci ljudi su uhićeni i zaplijenjeni su milijuni eura u trima odvojenim akcijama talijanske policije protiv mafijaških organizacija u toj zemlji.

U Kalabriji je 50 ljudi pritvoreno ili su u kućnom pritvoru ili im je zabranjen odlazak iz grada, u sklopu operacije protiv lokalne mafije ‘Ndranghete’.

Talijanska policija preko Twittera je objavila da su osumnjičeni optuženi za članstvo u mafiji, iznude, lažiranja javnih natječaja i krijumčarenje droge.

U Napulju i Firenzi policija je uhitila 19 osoba za koje sumnja da su članovi Cammore, napuljske mafije, uključujući i vođu kriminalne obitelji Mallardo, objavila je novinska agencija ANSA.

Policija je zaplijenila 50 milijuna eura vrijednu imovinu , uključujući nekretnine, poslovne objekte, automobile i bankovne račune, dodaje agencija.

U trećoj operaciji, financijska krim policija, rekla je da je zaplijenila  imovinu vrijednu više od 5 milijuna eura dvoje zatvorenih članova klana ‘Ndranghete Rango-Zingari’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr