'UBIJTE ME'

UZNEMIRUJUĆE SLIKE NAKON STRAVIČNOG ZLOČINA: Pri uhićenju ispljunuo meso i rekao – ljudsko je

Ušao je u garažu i usmrtio par koji je bio u njoj. Jednoj od žrtava izgrizao je lice.

Doista uznemirujuće fotografije jednog šokantnog ubojstva pustilo je u javnost tužiteljstvo okruga Martin u američkoj saveznoj državi Floridi. U kolovozu ove godine, 19-godišnji student Austin Harrouf na smrt je izbo Johna Stevensa (59) i Michelle Mishcon (53) u njihovom obiteljskom domu.

Fotografije njegova privođenja, tijekom kojeg je morao biti vezan za nosila, puštene su zajedno s detaljima ovog stravičnog zločina.

PRESUDA ZA ZLOČIN KOJI JE ZAPREPASTIO ITALIJU: Majka ugušila sina (8) jer je otkrio njenu šokantnu ljubavnu aferu!

Prema zapisniku, policija je po dolasku na mjesto zločina odmah vidjela mladog Harrouffa u donjem rublju kako oponaša životinjske zvukove dok je grizao lice Joban Stevens.

Nije puštao žrtvu

Policajci su ga pokušali svladati elektrošokerom, no on nije puštao svoju žrtvu. Iz pištolja nisu pucali jer su se bojali da ne pogode i Stevensa. Pri svladavanju Arrouffa u konačnici je pomogao policijski pas nakon čijeg ugriza je počinitelj popustio te su ga policajci nadjačali.

Kad su ga skinuli sa žrtve, Arrouff je policajce molio da ga ubiju. Potom je ispljunuo komadić mesa iz usta i rekao – ljudsko je.

Nije još poznato kako je započeo koban susret između Harrouffa i njegovih žrtava, no susjedi su rekli kako su Stevens i Mishcon često znali sjediti u garaži, otvorenih vrata i razgovarajući s prolaznicima.

ŠOKANTNA SNIMKA: Silovatelj uhvaćen kako u rukama nosi svoju žrtvu

Stevens i Mishcon su izbodeni, a kao što pokazuju i novoobjavljene fotografije, na mjestu zločina pronađeni su krvavi nož, krvave škare i krvavi otvarač za vino. Prema toksikološkim nalazima, Arrouff u trenutku počinjenja zločina nije bio drogiran, ali je konzumirao lječnički propisane lijekove.

Poremećen um

Kao što tvrdi i njegova braniteljica, riječ je o mladiću poremećena uma. O tome su svjedočili i njegovi roditelji kao i sestra koja je rekla kako je njezin brat vjerovao da je superheroj koji je poslan da pomaže ljudima.

Svoj krevet je preselio u garažu jer je mislio kako su u kući demoni. Prijateljima je rekao da je polučovjek, poluživotinja, a i roditelji su ga često zatekli u uznemirujućim situacijama.

Povratak na Net.hr