OBITELJSKA TRAGEDIJA

UŽAS U NJEMAČKOJ: Ženu porezao nožem, a potom dvomjesečnu bebu bacio s balkona i ubio

Muškarac iz njemačkog Frankenthala u noći s petka na subotu ubio je svoju dvomjesečnu kćer bacivši je s balkona, dok je nožem ozlijedio svoju suprugu i šestogodišnju kćer.

David L., 32-godišnjak iz njemačkog Frankenthalu u noći s petak na subotu ubio je svoju tek dva mjeseca staru djevojčicu bacivši je s balkona, piše Bild.

Stravičnom događaju prethodila je svađa s 20-godišnjom partnericom Jesmirom S. koju je je ozlijedio nožem, a sve su gledala njihova 4 i 6 godina stara djeca iz prethodnih veza.

Dok je Jesmira, oblivena krvlju, istrčala iz stana po pomoć, David je ušao u dječju sobu, uzeo bebu iz krevetića i bacio je s drugog kata. Dijete je preminulo na mjestu.

Sjedio s djecom i nožem u rukama

Kada je policija provalila u stan, u koji se nakon toga zatvorio 32-godišnjak, našla ga je kako sjedi u dnevnoj sobi držeći djecu i nož u ruci. Navodno je i kćer (6) ozlijedio nožem. “Da ga nismo svladali možda bi ubio i ostalu djecu i sebe”, komentiraju u policiji u kojoj vjeruju da je motiv muškarca za užas koji je počinio ljubomora.

Jesmira S. i kći su izvan životne opasnosti, a sinu (4) je pružena pomoć psihologa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr