SMRZNUO SE

USRED HLADNE NOĆI HODAO SAMO U MAJICI KRATKIH RUKAVA: Šokantna smrt studenta koji se vraćao kući iz kluba

Studenta je pješice usred noći otišao iz noćnog kluba kući samo u trapericama i majici kratkih rukava na temperaturi koja je pala na minus dva. Nekoliko dana kasnije pronašli su njegovo tijelo.

Ian Tang (20) nije na sebi imao kaput, pa čak ni pulover, kada je napustio Club KA engleskom gradu North Walshamu između 2:30 i 3 u subotu ujutro. Navodno mu je ponuđen prijevoz do doma, ali je on odvratio da će hodati unatoč temperaturi ispod nule, piše Daily Mail.

Kada se nije vratio podignuta je uzbuna, te se oko 200 ljudi, zajedno s vatrogascima i lokalnom službom za spašavanje okupilo u utorak u 10 ujutro kako bi krenuli u potragu. Drugi su dijelili letke moleći za bilo kakvu informaciju o nestanku 1,74m visokog studenta s tetovažom ženskog lica na lijevoj ruci.

Mladić je očito podcijenio hladno vrijemeFoto: Facebook

Smrt nije sumnjiva

SMRZNULA SE NA BOŽIĆ: 67-godišnja žena iz Erdelja pronađena mrtva u svom vinogradu

Tijelo mu je pronađeno u 11 sati na pet kilometara od kluba. Lokalni policijski zapovjednik Wes Hornigold rekao je kako vjeruje da se radi o Ianovom tijelu, ali da još nije izvršena formalna identifikacija. “Ova se smrt ne tretira kao sumnjiva, ali se istražuju okolnosti pod kojima je do nje došlo”, rekao je.

Ovih je dana Englesku prekrio snijegFoto: afp

Prijatelji su opisali Iana kao ‘popularnog’. “Ovo je teško vrijeme. Šaljemo našu ljubav i podršku Ianovoj obitelji i prijateljima”, izjavio je glasnogovornik rekreacijskog centra Rossis u North Walshamu, gdje je Ian radio pola radnog vremena.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr