Upoznajte mladića koji je završio tri fakulteta, a nema posao

Adi Salčinović je završio tri fakulteta, ali nema stalni posao. Ipak se nije predao beznađu i odlučio je učiniti nešto dobro, kako za sebe tako i za druge. Ovih dana dobio je nagradu za najmlađeg filantropa u BiH.

U današnje vrijeme kada je sve manje ljudi, u pravom smislu te riječi, i kada je čovjek čovjeku vuk, svijetli primjer je mladi, dokazani humanist Adi Salčinović iz Zenice, koji je ovih dana za svoju nesebičnu pomoć i podršku ugroženima i onima kojima pomoć drugih zaista treba, dobio nagradu za najmlađeg filantropa koju je organizirala fondacija Mozaik.

Ovaj hrabri čovjek u svibanjskim poplavama sa svojom Udrugom INPUT organizirao je radionice stranih jezika, informatike i kreativne radionice za djecu iz poplavljenih krajeva, te sudjelovao u podjeli pomoći za područjima ugroženim poplavama, javlja Radio Sarajevo.

Između ostalog, pomogao je mališanima s poteškoćama u razvoju i za njih organizirao edukativno-kreativne radionice, a pomaže i osobama treće životne dobi koje su smještene u staračkim domovima.

‘Svako dobro se dobrim vraća’

“Nastojat ću i dalje da ustrajem u svojim idejama, da slušam srce i pomažem ljudima koliko mogu i na svoj način. Veliko hvala dragom Bogu što mi je podario snagu i želju da pomažem te svima koji su mi pomagali u mojim zamislima, idejama te se nadam da će i dalje biti uz mene. Svako dobro vam želim, jer dobro se dobrim vraća”, rekao je Adi Salčinović.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr