VIZIJA JEDNOG UMJETNIKA

SVE KONTROVERZNE IDEJE NA JEDNOM MJESTU: Karta svijeta kako ga vidi Donald Trump

Bugarski umjetnik odlučio je napraviti kartu na kojoj su svi kontinenti te zemlje oslikane prema dosadašnjim Trumpovim izjavama i idejama. “Vrijeme je da se suočimo sa stvarima onakvima kakve one zaista jesu”, poručio je pritom.

Uoči samih izbora bugarski umjetnik Yanko Tsvetkov odlučio je vizualizirati ideje Donalda Trumpa na zemljopisnoj karti, piše Huffingtonpost.

Tsvetkov se tako grafički osvrnuo na Trumpove izjave koje uključuju “pionirsku” poziciju “pokretu rođenja” prema kojem Barack Obama nije rođen u Sjedinjenim Državama, njegovu uključenost u izbor za “Miss Universe”, prijedloge da dijelovi Europe budu proglašeni zabranjenima za kretanje ljudi koji nisu muslimani i drugo.

“Vrijeme je da se suočimo sa stvarima onakvima kave one zaista jesu”, napisao je Tsvetkov na svojoj internetskoj stranici dodajući kako Trump uz svoj potencijal mudrog poslovnog čovjeka posjeduje i onaj ruralnog alkohličara čije je jedino iskustvo u politici ono rasprava koje počinju i završavaju u lokalnim kafićima.

TRUMP IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA SAD-a, CLINTON PRIZNALA PORAZ! Trump u prvom govoru: ‘Bit ću predsjednik svih Amerikanaca!’

Povratak na Net.hr