ALERGIJSKA REAKCIJA

‘UMALO SAM OSTALA SLIJEPA…’: Tinejdžerica na Faceu objavila upozorenje sa stravičnim fotografijama

Tinejdžerica iz Victorije na Facebooku je objavila uznemirujuće fotografije nastale nakon što je koristila kozmetiku za oči proizvođača “1000 Hour”. Riječ je o alergijskoj rekaciji koju je pretrpjela i zbog koje je završila u bolnici s teškim bolovima.

Tinejdžerka iz Victorije Tylah Durie umalo je ostala slijepa nakon što je na sebe nanijela kozmetiku za oči proizvođača 1000 Hour, piše Metro.co.uk.

Šesnaestogodišnjakinja je svoje iskustvo s alergijskom rekacijom na kozmetiku objavila na svom Facebook profilu napisavši kako želi sve upozoriti kako ne bi ponovili njenu pogrešku.

Tylah tvrdi kako joj je lice počelo otjecati ubrzo nakon nanošenja kozmetike, kože oko obrva joj je bila crvena, a iz očiju su joj tekle suze i gnoj. Bila je prestravljena.

“Probudila sam se gotovo slijepa zbog rekacije, oči su mi natekle poput balona, plakala sam i vrištala od bolova. Imala sam osjećaj da mi je netko bacio pijesak u oči i da ga ne mogu izvaditi. Boljelo me kao da mi je netko prolazio žiletima. Oči su mi bile gotovo posve zatvorene od otekline, vidjela sam skroz malo i neprestano mi je curio gnoj”, opisala je nesretan djevojka koja je bila i hospitalizirana i kojoj su liječnici pojasnili kako je pretrpjela ozbiljnu, ali vrlo neobičnu alergijsku reakciju.

Povratak na Net.hr