OBOŽAVA PJEVATI

ULIZIVANJE NA DAČIĆEV NAČIN: Regiju obilazi snimka na kojoj srpski šef diplomacije Erdoganu pjeva ‘Osman Agu’ na turskom

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u ponedjeljak je doputovao u Beograd. Erdogan je svečano dočekan, a na službenoj večeri domaćini su se svojski potrudili da se turski predsjednik osjeća ugodno i dobrodošlo.

Tako ga je Vučić nasmijao izjavom o ministru vanjskih poslova Ivici Dačiću.

Dačić, koji je isprva djelovao malo mrzovoljan, ubrzo se oraspoložio. Turskom predsjedniku otpjevao je pjesmu ‘Osman aga’ i to na turskom jeziku.


Regiju obilazi snimka na kojoj se vidi kako Dačić na svečanoj večeri u blizini stola za kojim su sjedili Erdogan i njegova supruga Emina, ali i srpski predsjednik Aleksandar Vučić sa suprugom Tamarom, pjeva pjesmu ‘Osman Aga’ na turskom jeziku.

Objavljena je i snimka na kojoj se vidi kako srpski šef diplomacije pjeva ‘svoju’ Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš, piše B92.

Dačić je inače sklon pjevanju na ovakvim okupljanjima. Krajem augusta na skupu u Paraliji izveo je cijeli program – otpjevao je desetak pjesama, među kojima i jednu grčku i jednu rusku. Na inauguraciji predsjednika Vučića pjevao je ‘O sole mio’.

Turski i srpski predsjednik razmijenili su i poklone – Vučić je Erdoganu poklonio ćilim, a Erdogan njemu bicikl i šah.

Povratak na Net.hr