PERVERZNI POLITIČAR

UHVAĆEN U NEZGODNOM ČASU: Europarlamentarac masturbirao ispred dvije maloljetnice, objasnio da to radi ‘zbog stresa’

Francuski zastupnik u Europskom parlamentu u kolovozu uhvaćen kako masturbira ispred dvije maloljetne djevojke. Krivnju za samozdovoljavanje na javnom mjestu je priznao.

Robert Rochefort još u kolovozu uhvaćen je kako masturbira ispred dvije maloljetne djevojke u “uradi sam” trgovini Castorama u Velizyu, gradiću pored Pariza, javlja Le Monde.

Uhvatio ga kupac

Ovog 61-godišnjeg eurozastupnika je u činu uhvatio jedan kupac koji ga je istukao i srušio na pod prije nego je došla policija.

Uhićen je te priveden u policijsku postaju na ispitivanje gdje je objasnio policajcima da “mora masturbirati kad je pod stresom”.

Robert Rochefort

Osramoćeni političar

Kasnije je izjavio da je dao priznanje samo kako bi izbjegao noćenje u pritvoru. Sud nije priopćio kakvu presudu je dobio, ali vjerojatno je da se radi o novčanoj kazni. Rochefort je izjavio da je slučaj sada zaključen.

Osramoćeni političar zbog skandala je smijenjen s mjesta potpredsjednika liberalne stranke MoDem, ali ne i s mjesta u Europskom parlamentu. Predsjednik stranke Francois Bayrou komentirao je: “Ovo je ludo i vrlo ozbiljno ako je istina. Ovo samo pokazuje da nikad ne upoznaš do kraja neke ljude.”

Povratak na Net.hr