SLUČAJ JELENE MARJANOVIĆ

NAKON GODINU I POL RIJEŠENO UBOJSTVO SRPSKE PJEVAČICE: Zbog zločina uhićen njen muž, dan nakon što je izašao iz reality showa

Srpska policija uhitila je osumnjičenog za ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović.

Ubojstvo se dogodilo prije godinu i pol dana. Kako piše Blic, priveden je Jelenin suprug Zoran. Uhićen je u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu gdje mu je određen pritvor od 30 dana.

Zajedno sa suprugom i kćeri otišla na nasip, a potom nestala

Jelena je nestala 2. travnja 2016. dok je trčala na nasipu u Crvenki na kojeg je stigla automobilom u društvu supruga Zorana i kćeri Jane.

Kako je Zoran tvrdio, on i Jana su u jednom trenutku ostali na livadi, dok je pjevačica otrčala. On je tek navečer policiji prijavio njezin nestanak, a još uvijek nije poznato zašto nije reagirao prije. Jelenino je tijelo pronađeno sljedećeg dana u kanalu, a obdukcijom je utvrđeno kako je ubijena tvrdim predmetom u glavu.

Oružje kojim je počinjeno ubojstvo nije pronađeno.

Otac osumnjičenog tvrdi da je uhićenje namješteno.

‘Zoran nije ubio Jelenu’

‘Zoranovo uhićenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da on bude uhapšen. Moj sin nije ubojica’, ispričao je Vladimir Marjanović.

Osumnjičeni je prije nekoliko dana ušao u reality show ‘Zadruga’, što je mnoge iznenadilo. Kao glavni motiv naveo je da želi da ga publika upozna na pravi način, ističući kako mu novac nije bitan.

‘Zadrugu’ je morao napustiti zbog Socijalne službe koja je zatražila da odredi privremene skrbnike za kćer Janu koja je tijekom njegovog boravka u šou boravila s njegovim roditeljima.

U emisiji je progovorio o detaljima dana kad je ubijena pjevačica te životu nakon tragedije.

Povratak na Net.hr