Snimke razotkrile muškarca koji je ubio curicu (11)

Njemačka policija uhitila je muškarca za kojeg sumnja da je silovao i ubio 11-godišnju djevojčicu Lenu iz Emdena. Dogodilo se to nakon što je objavljena snimka videonadzora iz garaže.

Muškarca je navodno prepoznao svjedok koji se potom javio policiji. Nadzorne kamere prvi su put muškarca snimile u subotu navečer u 19 sati i 22 minute, kad je odjeven u tamnu odjeću hodao po garaži. Glavu je pokrio kapuljačom.

Potom se nakon nekog vremena ponovno pojavio na videosnimci, no pretpostavlja se da je nesretna djevojčica tada već bila mrtva. Osumnjičeni je brzo hodao kroz garažu, pa se pretpostavlja da je bježao, piše Bild.

Izgubila se

Jedanaestogodišnja Lena i njen susjed, vršnjak, u subotu su krenuli u kino, no putem su zastali kako bi nahranili patke. On je Leninim roditeljima ispričao da se njegova prijateljica tada izgubila. Oni su krenuli u potragu i pronašli je u garaži.

Putem su sreli čuvara koji je djevojčicu pronašao u lokvi krvi te već zvao policiju. Obdukcija je utvrdila da je djevojčica silovana, a zatim ubijena nepoznatim predmetom.

Povratak na Net.hr