DRAMA U VOZILU

‘UGUŠIT ĆE SE BEBA, OTVORITE VRATA’: Razjareni vozač gradskog autobusa zatočio putnike i prijetio im

Vozač gradskog autobusa u Surčinu prvo se žestoko posvađao s putncima zbog neprijemrenog kočenja, a potom ih sve zatočio u vozilu.

Video zlostavljanja vozača gradskog autobusa u Surčinu kod Beograda posljednjih se dana širi društvenim mrežama. Snimila ga je putnica Pavica Veljović koja se u autobusu zatekla s dvogodišnjim djetetom. Sve je, tvrdi, počelo kada je vozač prvo zakočio pred semaforom kada je jedna starija gospođa pala. Zatim se nastavilo s još jednim naglim kočenjem na koje su putnici također negodovali, nakon čega je vozač rekao “Šta je, usrali ste se, a?! E, to je samo da pokažem da mi se može! Sad neću ni vrata  otvoriti”, kazao je i potom nije želio pustiti putnike te je stajao na stanici.

Predložio im je čak i da nazovu policiju. Nakon desetak minuta prepirke Veljović mu je doviknula da ima dvogodišnje dijete u autobusu te su ga upozorili da će se dijete ugušti.

“Nakon deset minuta rasprave, vikanja na putnike, držanja nas u zatvorenom pod stresom i na ovolikoj temperaturi (pa i bebe i one povrijeđene bake) majstor nije htio otvoriti vrata, pa ni nakon povika putnika koji su stajali na stanici u čudu.

Mene je s bebom oslobodio jedan mladić razvalivši vrata da bi odmah vozač dojurio do njega i napao ga zašto to radi. Nastavio je urlati na putnike unutra, otvorio vrata, izgovorivši:” Marš van, stoko! I da nitko nije kročio u autobus! Od ovog trena autobus je u kvaru! Marš da vas ne vidim!”, opisala je šokirana putnica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr