Identitet nije objavljen

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO BALKAN: Je li Jelenin ubojica kriminalac koji se objesio?

Kriminalca iz Borče, čiji identitet policija nije objavila, susjedi su pronašli obješenog u njegovoj kući, a istražitelji provjeravaju njegovu eventualnu povezanost s okrutnim ubojstvom pjevačice Jelene Krsmanović, piše beogradski Kurir.

Znakovito je, međutim, da je njegovo tijelo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno skoro hvatanje ubojice.

Bio je u zatvoru i imao podeblji dosje

Obješeni kriminalac otprije je poznat policiji. Imao je podeblji dosje, a svojedobno je bio i u zatvoru. Njegovi sumještani tvrde da u vrijeme kada je ubijena pjevačica nije izlazio iz kuće, što im je bilo sumnjivo.

Policija također traga i za bivšim robijašem koji je prije petnaestak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je ubijena i pjevačica.

“U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj kući blizu mjesta na kojem je pronađena i Jelena. On je uhićen i osuđen, a nakon odležane kazne prije tri godine pušten je iz zatvora. Zasad ga možemo dovesti u vezu samo po načinu izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen”, kazao je izvor blizak istrazi ovog ubojstva koje već više od mjesec dana potresa Srbiju.

PRONAĐENO TIJELO SRPSKE PJEVAČICE: Nestala je jučer, a istražitelji sumnjaju da je ubijena. Imaju i krvave dokaze

Dosad je ispitano više od stotinu osoba

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 2. travnja, nakon što je otišla trčati na nasip u blizini kojeg je dan kasnije pronađen njezin leš.

Policija je do sada ispitala više od stotinu osoba, a provjeri na detektoru laži bili su podvrgnuti i njezin suprug Zoran te njegovi roditelji i kum.

Pjevačica je najverojatnije ubijena motkom ili čekićem s više od 20 udaraca u glavu. Istražitelji su na njeznoj trenerci pronašli DNK koji pripada muškarcu čiji se identitet pokušava utvrditi.

NAJNOVIJI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Jelenu je ubojica omamio, pa zatukao i bacio u kanal

 

Povratak na Net.hr