VELIKA AKCIJA

UBOJSTVO KOJE JE POTRESLO BALKAN: Policija pretresa kuću supruga pjevačice, isušuju i kanal gdje je otkriveno tijelo

Kako bi rasvjetlila ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović, srbijanska policija danas je krenula u veliku akciju u kojoj je preetresla kuću njezinog supruga, a isušuje se i kanal u kojem je pronađeno pjevačicino tijelo. Također je očišćen cijeli dio od 100 metara oko kanala.

Nakon što su se pojavile informacije da je tijelo srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović u kanalu u Crvenki bilo svega tri sata te da se razmatra mogućnost je li negdje drugdje ubijena, a dan nakon toga njeno tijelo bačeno u kanal, policija je danas, prema pisanju Blica, raščistila cijelo područje oko kanala u krugu od 100 metara. Policija ponovno traga za dokazima. Na teren su izašle i Srbija Šume koje isušuju kanal u kojem je prije gotovo dva tjedna pronađeno tijelo pjevačice. Posao im otežava kiša pa nije poznato kad će posao završiti.

Iznijeli tepih i nekoliko vrećica

Telegraf.rs, pak, piše kako su u isto vrijeme kad je počelo isušivanje kanala u kuću Zorana Marjanovića stigli policijski inspektori i forenzičari. Pretresali su i kuću i dvorište, a navodno ih je posebno zanimala šupa. Iz kuće su odnijeli tepih i nekoliko crnih vrećica. Fotografirali su i dvorište. Tijekom pretresa ondje je stigla i Jelenina majka. Nekoliko sati trajala je akcija, a potom je policija napustila kuću..


Podsjetimo, nakon što je Nebojša Rojko prošao poligraf, iz policije se moglo čuti kako je ponovno glavni osumnjičeni suprug pokojne pjevačice Zoran Marjanović, te da je DNK ispod noktiju pjevačice pokazao da se ona nije borila što znači da je vjerojatno poznavala ubojicu.

OTKRILI KLJUČNI TRAG: Tijelo ubijene pjevačice bačeno u jarak tek dan nakon ubojstva?

TRI ČLANA OBITELJI UMIJEŠANA U ZLOČIN? Steže se obruč oko ubojice srpske pjevačice

 

Povratak na Net.hr