Ubio suprugu i sebe, kći molila za majčin život

Zoltan G. (53) iz Subotice ubio je u utorak oko 22 sata pucnjem iz pištolja bivšu nevjenčanu suprugu Editu Š. (45), a potom je s dva hica u glavu presudio i sebi.

Zločinu, koji se dogodio u Palminoj ulici u naselju Radanovac, prisustvovala je i Editina 17-godišnja kći iz prvog braka, koja ga je molila da joj ne dira majku.

Žrtva i ubojica su sedam godina živjeli u izvanbračnoj zajednici, ali ga je Edita u prosincu 2012. ostavila i sa kćerkom i sinom prešla kod majke. Zoltan i Edita su se često svađali, on je vikao na nju, zbog čega ga je i odlučila ostaviti, piše Blic.

“Posljednjih mjeseci joj je pisao poruke u kojima je isticao da je voli i da bi želio da mu se vrati, ali ona je odbacivala takvu mogućnost. Ranije vjerojatno nije dolazio jer je tu bio njen sin. Međutim, on je prije sedam dana otišao u Njemačku raditi. Zoltan se pojavio na kapiji s pištoljem u ruci. Edita ga nije htjela pustiti unutra, ali on je provalio vrata i uperio pištolj u nju. Ali, između njih je stala njena kći i molila ga da joj ne ubije majku. Međutim, gurnuo ju je u stranu i pucao njenoj majci u srce. Potom je ispalio sebi dva metka u glavu. Oboje su na mjestu bili mrtvi”, priča uplakana Irena Njerš, majka pokojne Edite.

Susjedi navode da Zoltan i Edita nisu imali većih problema tijekom sedmogodišnje veze, sve dok on prije godinu dana nije počeo piti.

Povratak na Net.hr