NITKO NIJE ČUO NJENE URLIKE

‘UBIJ ME, NE MOGU VIŠE’: Jeziva ispovijest Srpkinje koju je policajac šest dana silovao i zlostavljao

Policajac iz okolice Niša svoju je partnericu četiri dana zatočio u autu, brutalno zlostavljao i izgladnjivao, a potom se dva dana iživljavao na njoj u svom stanu.

“Vrištala sam u automobilu, vrištala iz sveg glasa, ali me nitko nije čuo. ‘Molim te, ubij me na mjestu, nemoj me više mučiti’, molila sam na kraju. Držao me je šest dana, sramota me je pričato što mi je sve radio ” započinje svoju ispovijest Z. R. (46) iz Prćilovice u blizini Niša koju je, kako se sumnja, šest dana držao zatočenu i silovao policajac Z. C. (43) iz Aleksinca, prenosi Blic

Nesretnu ženu je prvo zlostavljao četiri dana u privatnom automobilu nedaleko od Stočne tržnice u Aleksinačkom rudniku a potom još dva dana u stanu u Aleksincu. No to mi nije bilo prvi put.

TURISTICE PRIJAVILE SILOVANJE: ‘Dvojica njegovih prijatelja su me držala dok me on zlostavljao’

Vrištala sam, ali nitko nije čuo

“Bili smo u zajednici godinu dana i četiri mjeseca. Bilo je i dobro, ali i loše. Optuživao me je da imam drugog muškarca, što nije bilo točno. U srijedu (26. listopada) pozvao me je da dođem do prodavaonice. Otišli smo na kavu, rekao je da će me odvesti doma. Međutim, odveo me je u Aleksinac, svašta mi je radio, sramota me je i pričati. Nije mi dao da ni da se mrdnem u autu. Svo vrijeme je sjedio s mnom u autu. Vrištala sam u autu, vrištala sam iz sveg glasa, ali me nitko nije čuo. Nisam htjela ići kod njega u stan, plašila sam se da će me ubiti. Kažem mu ‘pusti me da idem kući’, on kaže ne” povjerava se Z. R.

Tvrdio da je vidi druge u autu

U automobilu su bili četiri dana, sve do subote.

“Dok smo bili u automobilu, on spava pa se probudi i počne me napadati da sam bila sa drugim u kolima dok je spavao. ‘Pa kako mogu imati drugog muškarca, sa tobom sam u autu’. pravdam se a on odgovara ‘Da, maloprije je bio ovde do moje glave’. Optuživao me je da čas ulazim, čas izlazim iz auta, iako je bio zaključan ključem. Mnogo je ljudi bilo na tržnici, ali malo dalje. Kažem mu da će nas netko vidjeti gole, da će biti sramota, na pto je samo odgovorio ‘Tko ih tjera da prolaze pored mojih kola i da nas gledaju” priča žrtva pomahnitalog policajaca.

Ni djeca nisu mogla jesti

Z. R. ga je molila da ju pusti zbog djece, ali i to je odbio.

“Djeca nemaju ni kruha za jesti, moram ići, preklinjala sam ga, a on je samo odgovorio: ‘Snaći će se’. Imam pet kćerki i jednog sina. Sa mnom žive sin od 12 godina i kćer od 16 godina. Brinula sam se, ali nije me htio pustiti. Molila sam ga da pozove Hitnu pomoć, ali je i to odbio. Kada smo bili kod njega u stanu, dvije moje kćeri su zvale da pitaju jesam li tu, rekao je da nisam. Maltretirao me je, iživljavao se čitavo vrijeme. U subotu me je odnio u stan kod njega. Čitavo vrijeme nisam jela gotovo ništa. Dao mi je jednu pljeskavicu kada smo krenuli i jednu paštetu u subotu. To je bilo sve” priča ona.

Nije ga se usudila prijaviti

Kaže da ju je i ranije zlostavljao,ali ga se nije usudila prijaviti .

“Jednom mi je od udarca poplavilo oko i natekla usnica. Svima sam rekla sam da sam se udarila dok sam cijepala drva. Nisam smjela prijaviti. Ne daj bože, sama sam u kući, doći će, ubit će me” priča nesrećna žena.

Monstrum saslušan

Z. C. je jučer saslušan u Višem tužilaštvu u Nišu, nakon čega mu je sudac za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Povratak na Net.hr