Roditelji na Facebooku saznali da im je kći sudjelovala u nesreći

Roditelji 16-godišnje Šveđanke ostali su u šoku jer su za prometnu nesreću u kojoj je njihova kćer ozlijeđena doznali preko Facebooka. Štoviše, doznali su i kako je nakon nesreće završila u bolnici.

“Čovjek očekuje da mu netko javi da je njegovo maloljetno dijete imalo prometnu nesreću. Ovo je noćna mora”,kazala je tinejdžeričina majka.

Nesreća se dogodila u utorak u gradu Sandvikenu. Djevojka je bila putnica u automobilu koji je vozio 18-godišnjak bez vozačke dozvole. Oko jedan sat u noći, automobil u kojem su bili sudario se s drugim vozilom u kojem je teško ozlijeđen 55-godišnjak. Osamnaestogodišnjak je nakon nesreće odveden na ispitivanje pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola. Djevojka je završila u bolnici gdje je odbila pregled te je puštena kući. Događaj je roditeljima prešutjela.

Sestra u nevjerici zvala majku

Idućeg dana njena starija sestra na Facebooku je saznala da joj je sestra bila u bolnici te je nazvala majku da čuje što se dogodilo.

Roditelji su ogorčeni na zaposlenike bolnice koji im nisu ništa javili, posebice stoga što je djevojka nakon svega ipak završila kod liječnika zbog bolova u glavi i ruci. U policiji, pak, tvrde da je roditelje o događaju trebala izvijestiti bolnica. Iz bolnice su se roditeljima ispričali zbog propusta.

Povratak na Net.hr