banner

SUKOBILI SE NA ULICI

U SREDIŠTU ZENICE UBIJEN MIGRANT: Izboden je po cijelom tijelu, ubojica pobjegao kombijem

U sukobu je jedan migrant izboden na više mjesta po tijelu. Kada je liječnička ekipa stigla mogla je samo konstatirati smrt

Jedan migrant ubijen je u sukobu s drugom osobom koja je nakon toga pobjegla s mjesta nesreće u srijedu prije podne u središtu Zenice u središnjem dijelu BiH, potvrdila je tamošnja policija. Glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Alić rekla je da je policija obaviještena oko 10.00 sati o izgredu.

U sukobu je jedan migrant izboden na više mjesta po tijelu. Kada je liječnička ekipa stigla mogla je samo konstatirati smrt migranta.

Osumnjičeni pobjegao s mjesta zločina

Osoba za koju se sumnja da je usmrtila migranta pobjegla je s mjesta zločina, dodala je Alić. Mediji navode da je ubojica pobjegao kombijem.

BiH se suočava s migrantskom krizom budući da je u toj zemlji između sedam i devet tisuća migranata. Njih oko dvije trećine boravi u prihvatnim centrima u Unsko-sanskoj županiji i u okolici Sarajeva, dok ostali pokušavaju prezimiti spavajući u napuštenim objektima, ali i u šumama u blizini granice s Hrvatskom.

Povratak na Net.hr