IMAO LAŽNI IDENTITET

U DRAMATIČNOJ AKCIJI UHIĆEN NOTORNI IGOR SRBIN: Monstruozni ubojica pao je u Španjolskoj, ali je uspio uzeti još dvije žrtve

Nakon devet mjeseci bijega, konačno je dolijao srpski ubojica Igor Vaclavić. No, nije se odmah predao nego je otvorio vatru na organe reda.

Igor Vaclavić, srbijanski državljanin, dvostruki ubojica za kojim je tragala talijanska policija, ali i obitelji žrtava, uhićen je sinoć u dramatičnoj akciji u španjolskom El Ventorillu.

No, Igor Srbin, kako su ga prozvali talijanski mediji, nije se predao samo tako, pa je na pripadnike Civilne garde otvorio vatru. U izmjeni vatre ubijene su tri osobe. U trenutku uhićenja, Vaclavić je bio odjeven u uniformu Civilne garde i naoružan oružjem pripadnika garde koje je u pucnjavi ubio, javlja Kurir.

Do uhićenja je došlo nakon kompleksne istrage koja je talijansku policiju i tužiteljstvo vodila od Srbije, preko Austrije i Francuske, do, na koncu, Španjolske.

Vaclavić je u bijegu od 1. travnja 2017. kad je ubio vlasnika jednog bara u Bologni. Tijekom skrivanja od policije ubio je čuvara šume u kojoj se skrivao, a njegovog kolegu ranio. Dovodi ga se u vezi i s ubojstvom jednog noćnog čuvara u prosincu 2015. godine.

Osim što je za njim tragala policija, i obitelj jedne od žrtava raspisala je nagradu od 50.000 eura onome tko ga dovede – živog ili mrtvog. Vlastima je bio poznat i pod lažnim imenom, Norbert Feher.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr