NESTAO NAKON TULUMA

U BUNARU PRONAŠLI KOSTUR: O ovom se turistu puno pisalo, jesu li to njegovi ostaci?

U bunaru grčkog ljetovališta pronađen je kostur, a nagađa se kako bi to mogao biti britanski turist koji je prije više od deset godina nestao nedaleko od tog mjesta.

Steven Cook, tada 20-godišnjak iz Cehirea nestao 2005. je nakon noći s prijateljima u Maliji na Kreti. To je bilo prvo ljetovanje na koje nije išao s obitelji. Posljednji put je viđen u baru kada se raspitivao za put do svog hotela, ali je otišao u krivom pravcu.

2007. JE NESTAO BEZ TRAGA: 10 godina kasnije, policija je otkrila pravu bombu!

Radnik koji je čistio bunar nedaleko od mjesta gdje je posljednji put viđen, ovog tjedna je pronašao ljudske ostatke te jednokratnu kameru. Stevenov sučaj jedan je od malobrojnih neriješenih nestalih osoba na Kreti, a nakon pronalaska tijela kontaktirani su i njegovi roditelji.

Britanska policija potvrdila je kako su obaviješteni o pronalasku te kako će surađivati s grčkim kolegama. Kostur i ostale ostatke testirat će u sveučilišnoj bolnici u Heraklionu.

“U ovoj vrlo ranoj fazi možemo reći da su ostaci uklonjeni i trebaju se analalizirati u Gčkoj kako bi odredili spol” priopćila je policija.

U trenutku nestanka
Računalna simulacija kako bi danas izgledao

 

Povratak na Net.hr