JEDVA ČEKA POČETI

TRUMP U KONGRESU OTKRIO PLAN: ‘Prioriteti su zdravstvena skrb, imigracija i zapošljavanje’

Donald Trump, novoizabrani američki predsjednik, sastao se u četvrtak s republikanskim vođama u Kongresu te nakon susreta izjavio da su njegova tri prioriteta imigracija, zdravstvo i radna mjesta.

“Imamo puno posla. Radit ćemo vrlo predano na imigraciji, zdravstvu i zapošljavanju, posebno zapošljavanju”, rekao je novinarima nakon odvojenih sastanaka s predsjednikom Zastupničkog doma Paulom Ryanom i vođom senatske većine Mitchem McConnellom.

TRUMP STIGAO U BIJELU KUĆU I UPOZNAO OBAMU: ‘Trebali smo razgovarati samo 10 minuta, a sastanak je trajao čak sat i pol!’

“Učinit ćemo spekatakularne stvari”

“Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi”, rekao je. “Bilo da se radi o zdravstvu, imigraciji ili brojnih drugim stvarima. Smanjit ćemo poreze, učiniti zdravstvo jeftinijim”, dodao je.

Nije međutim odgovorio na novinarsko pitanje o zabrani ulaska muslimanima na američki teritorij, što je najavio prošle godine.

Paul Ryan je kazao da je “Trump  ostvario jednu od najljepših pobjeda koje smo ikad vidjeli, a mi ćemo tu pobjedu pretvoriti u napredak za Amerikance”.

SVI TRUMPOVI LJUDI: Procurio popis najbližih suradnika novog predsjednika SAD-a, među njima ima i neslavnih imena

Povratak na Net.hr