KAKVA BRUKA

TRUMP SE NESTVARNO OSRAMOTIO NA UTAKMICI: Pogledajte što je učinio kad je počela himna, internet ga razapinje

Trump je prvi stih otpjevao kako treba, a onda je uslijedilo potpuno bunilo

Nakon što su ga na Twitteru ismijavali zbog djetinjastog načina ispijanja vode, američki predsjednik Donald Trump ponovno se našao na udaru korisnika te društvene mreže zbog navodnog nepoznavanja stihova američke himne.

ANALIZA TVITA KOJI JE IZAZVAO PODSMJEH DILJEM SVIJETA: ‘Svi oko Donalda Trumpa misle da je on mentalno nestabilan’

Ne zna stihove himne države na čijem je čelu

Trump se jučer pojavio na utakmici američkog nogometa između sveučilišnih ekipa Alabame i Georgije. Naravno, prije početka utakmice svirala je američka himna, a kamera je u tim trenucima pratila, a koga drugoga nego – Donalda Trumpa. No, kako se čini na videosnimkama, američki predsjednik baš i nije upoznat sa stihovima himne države na čijem je čelu. To su zapazili i korisnici Twittera koji su jedva dočekali trenutak da ponovno razapnu omraženog lidera.

MICHAEL WOLFF: ‘Car je gol – otkrića u mojoj knjizi mogla bi okončati karijeru Donalda Trumpa’

Također, tviteraši smatraju i da je ovo dokaz kako 71-godišnji Trump doista pati od demencije. Javna debata oko predsjednikova zdravlja dodatno je rasplamsana činjenicom da se u isto vrijeme događa drugi napad na američkog predsjednika – onaj autora Michaela Wolffa, čija je knjiga o Trumpu i njegovim najbližim suradnicima i članovima obitelji uznemirila duhove u Bijeloj kući.

Zašto kažemo duhove? Pa upravo zato što je Trumpov sin, Donald mlađi, kako tvrdi autor knjige, rekao da mu je otac izgledao poput duha kad je u izbornoj noći saznao da će voditi najmoćniju silu svijeta. Također, Melania je iste noći navodno ronila suze, ali ne radosnice.

10 EKSPLOZIVNIH OTKRIĆA IZ NOVE KNJIGE O TRUMPU: ‘Nakon pobjede je bio blijed poput duha, ne zna što radi, a Bijela kuća ga straši’

Malo pjevao, veći dio himne šutio

Kako prikazuje videosnimka sa sinoćnje utakmice, Trump je tijekom intoniranja američke himne držao ruku na srcu, dok su oko njega pripadnici vojnih snaga salutirali. Na početku je sve izgledalo normalno, Trump je prvi stih otpjevao kako treba, no onda se počelo događati nešto čudno i s njegovih usana se više nisu mogli pročitati stihovi američke himne. Tek bi ih tu i tamo ponovno pohvatao, ali velik dio himne držao je zatvorena usta. Naravno, Twitter je poludio. Zaredali su se napadi na Trumpa, a posebno radi činjenice da je sam američki predsjednik prošle godine napao tamnopute američke igrače jer su klečali za vrijeme himne.

IMA LI TRUMP UOPĆE NUKLEARNI GUMB? Evo kako predsjednik SAD-a može lansirati A-bombu, potrebni su mu ‘lopta’ i ‘keksić’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr