BORBA ZA SAD

TRUMP ODRŽAO SKUPOVE U KLJUČNIM DRŽAVAMA: ‘Ako želite spasiti Ameriku morate glasati, moj plan će uništiti virus’

Amerikanci, pokazuju nacionalne ankete, više vjeruju Bidenu nego Trumpu po pitanju zdravstva, za razliku od ekonomije

Američki predsjednik Donald Trump je u sklopu predizborne kampanje boravio u Sjevernoj Karolini i na Floridi, jednima od saveznih država u kojima ishod predsjedničkih izbora nije “unaprijed” poznat, te je poručio okupljenima da su Bidenovi planovi opasni za američku ekonomiju.

“Ako želite spasiti Ameriku morate glasati”, rekao je tisućama okupljenih pristaša u zračnoj luci u Jacksonvilleu u Floridi.

TRUMP MISLI DA ĆE NA IZBORIMA BITI VARANJA, JEDNA STVAR GA POSEBNO BRINE: ‘O rezultatima bi mogao odlučivati Vrhovni sud’

Ustvrdio je da je Biden previše lijevo za Amerikance te je upozorio da bi demokratski planovi za borbu protiv koronavirusa ugrozili ekonomiju.

Nije predstavio nacionalnu strategiju za borbu protiv koronavirusa

Kritičari navode da Trump nije predstavio nacionalnu strategiju za borbu protiv koronavirusa, koji je usmrtio više od 200 tisuća ljudi u SAD-u, najviše na svijetu. Trump tvrdi da će cjepivo uskoro biti dostupno te je brzo ukinuo restrikcije nakon karantene u proljeće, koja je prouzročila veliko povećanje stope nezaposlenosti.

“Bidenov će plan uništiti Floridu”, rekao je Trump. “Moj će plan uništiti virus”, dodao je.

PREMINULA IKONA AMERIČKIH LIBERALA RUTH BADER GINSBURG: Trump dobio novu priliku da Vrhovni sud usmjeri udesno

Ranije je u Charlotteu u Sjevernoj Karolini potpisao dvije izvršne uredbe, uključujući jednu s kojom želi osigurati da građani s postojećim zdravstvenim problemima zadrže osiguranje.

Trumpova administracija želi dokinuti tzv. “Obamacare” kojim je, između ostalog uvedeno, da osobe s postojećim zdravstvenim problemima ne plaćaju skuplju policu zdravstvenog osiguranja.

Amerikanci, pokazuju nacionalne ankete, više vjeruju Bidenu nego Trumpu po pitanju zdravstva, za razliku od ekonomije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr