Htjela još jedan skok prije poroda, padobran zakazao

Base jumperica, 37-godišnja Šveđanka Wioletta Roslan, nakon što je saznala da je trudna odlučila se na još jedan skok. Bio bi to posljednji njezin skok, mislila je, a nakon njega bi se posvetila obitelji.

Posljednji put u svom životu Roslan je skakala u blizini Stechelberga u Švicarskoj. Odmah pored nje skakao je i njezin dečko Aleksandar Domalewski. No, Wiolettin je padobran zakazao. Aleksandar joj nije mogao pomoći.

“Padobran se nije otvorio i u posljednji je trenutak shvatila da neće uspjeti. Njezin mi je dečko ispričao kako je jednostavno raširila ruke i čekala da udari o tlo”, ispričala je za Daily Mail njezina majka, i dodala:

“Svaki put kada bi Wioletta skakala, bila bih prestravljena. Očekivala sam uvijek najgore. Kada mi je rekla da će još jednom skočiti dok je trudna, molila sam je da to ne čini. Ali nije me poslušala, a ja je nisam mogla prisiliti da to ne čini”.

“Osjećam se živom samo kada skačem. Normalni mi je život dosadan. Znam da smrt uvijek leti sa mnom i da imamo samo određenu količinu vremena na zemlji”, kazala je jednom u jednom intervjuu Roslan.

Povratak na Net.hr