NESREĆA BRAZILSKOG KLUBA

TRAGIČAN KRAJ LIJEPE KOPILOTKINJE: Kolumbijka dala izjavu za televiziju, a onda na svom prvom letu otišla u smrt

Samo nekoliko sati prije nego što će poginuti u stravičnoj zrakoplovnoj nesreći u Kolumbiji, lijepa kopilotkinja Siysy Arias dala je izjavu za lokalnu televiziju.

Sjedeći u kokpitu zrakoplova, na svom prvom letu kao kopilotkinja, 29-godišnjakinja koja je u Kolumbiji bila poznata i kao model rekla je da je ponosna što će avion u kojem leti prevesti nogometaše brazilskog Chapecoensea na finale Copa Sudamericane u Medellin.

“Jedna od stvari koje je vrlo važno znati jest ta da jedna brazilska momčad koristi bolivijsku zrakoplovnu kompaniju kako bi otputovala na finale u Medellin”, rekla je mlada kopilotkinja svega nekoliko minuta prije negoli će zrakoplov poletjeti na svoje posljednje putovanje, noseći u smrt 71 putnika.

Njezina shrvana obitelj danas govori kako njihov život bez nje više nikad neće biti isti.

“Draga sestro, propustit ću bez tebe ostatak svojeg života. Nemam riječi kojima bih opisao svoju bol, kao i bol svih koje si ostavila. Ti si najplemenitija osoba koju sam ikad upoznao, nadam se da ćemo se  opet vidjeti kad me Bog dovede do kraja moga puta. Moja iluzija da ću te opet vidjeti živu je sada mrtva. Voljet ću te zauvijek sestro moje duše”, rekao je njezin brat.

“Njezin otac Jorge Arias, kolumbijski novinar, vijest o smrti svoje kćeri vidio je na društvenim mrežama.

“Nadam se da će je Bog držati u svojoj milosti. Moja djevojčice, volim te i uvijek ću te voljeti! Ljubavi moja, ne znam što će mi život bez tebe. Sisyta, bit ćeš moja djevojčica zauvijek”, rekao je.

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajte OVDJE

Povratak na Net.hr