NESTAO U RALJAMA

TO SE ZOVE KARMA: Krokodili pojeli lovca koji se hvalio ubijanjem egzotičnih životinja

Lovca iz Južne Afrike Scotta van Zyla vjerojatno su pojeli krokodili tijekom još jedne od njegovih lovačkih avantura u Zimbabveu.

Van Zyl je nestao prošlog tjedna kad se uputio u lov, a nakon što su ljudski ostaci pronađeni u dvjema životinjama, vjeruje se kako je lovac skončao upravo u raljama krokodila na rijeci Limpopo.

On se zajedno sa čoporom pasa i tragačem uputio na još jedan lovački safari. Vjeruje se kako su Scott van Zyl i tragač napustili kamionet te se uputili u različitim smjerovima. Psi su se kasnije u kamp vratili bez van Zyla, čije su stvari pronađene u vozilu.

Njegov ruskak pronađen je uz obalu rijeke

U potragu su poslane spasilačke ekipe, a helikopteri i ronioci pretražili su područje. Njegovi su tragovi kasnije primijećeni uz obalu rijeke, a ubrzo je u njenoj blizini pronađen i njegov ruskak, piše Independent.

Sakkie Louwrens, član jednog od potražnih timova, policiji je kazao kako sumnja da su van Zyla pojela dva krokodila.

U krokodilima nađeni ljudski ostaci

‘U njima smo pronašli ono što izgleda kao ljudski ostaci’, rekao je. Forenzičari trenutačno testiraju uzorke kako bi utvrdili radi li se o posmrtnim ostacima nestalog lovca.

Van Zyl se strastveno bavio lovom pa je tako na popisu njegovih životinjskih žrtvi mnoštvo životinja – nosorozi, lavovi, leopardi, slonovi, bikovi, antilope, čime se pohvalio i na web stranici svoje  SS Pro Safaris tvrtke.

Povratak na Net.hr