VIŠE NIJE SMIJEŠNO

TKO SE ZADNJI SMIJE… Ovako je prije pet godina Obama zbijao šale na Trumpov račun i zabavljao društvo u Bijeloj kući

Prije pet godina, američki predsjednik u odlasku, Barack Obama, tijekom jednog govora ismijao je novoizabranog predsjednika Donalda Trumpa. Čini se kako tada nije ni slutio što će budućnost donijeti.

Barack Obama ugostio je novoizabranog predsjednika Donalda Trumpa u Bijeloj kući te ga proveo njegovim budućim domom.

IZNENADIT ĆETE SE: Analize srušile brojne mitove i otkrile veliku istinu o Trumpovim biračima

Ne tako davno, prije pet godina, pred okupljenim mnoštvom političara i elite, Barack Obama na šaljiv je način odlučio odgovoriti Donaldu Trumpu koji ga je, kada se Obama kandidirao na američkim izborima za predsjednika, prozvao te kazao da se ne može kandidirati jer nije rođen u Americi.

Pustio ‘službeni video’ svog rođenja

Obama je u govoru kazao kako će, da dokaže svoje podrijetlo i smiri duhove milijardera Donald Trumpa, svima okupljenima pustiti isječak svojeg rođenja, a potom pustio klip iz filma ‘Kralj lavova’ u kojem životinje predstavljaju svog novorođenog kralja.

Nakon završetka videoklipa Obama je objasnio kako je svoj ‘službeni video rođenja’ odučio podijeliti s javnosti ne bi li se Donald Trump prestao baviti njime te se okrenuo važnim stvarima poput ‘je li čovjek na Mjesecu lažirana priča, što se zaista dogodilo u Roswellu te gdje su Biggie i Tupac’.

Svi su se smijali Trumpu

Stotine okupljene na svečenoj večeri u Bijeloj kući nasmijale su se, zajedno s Obamom, Donaldu Trumpu u lice, no izgleda da će se Trump ipak zadnji smijati.

TRUMP NAS VRAĆA U CRNU PROŠLOST: Održi li svoju riječ, Putin postaje opasniji nego ikad – cijelom svijetu prijeti rat s Rusijom!

Obama je kazao i kako ga Trumpove dvojbe oko toga koga otpustiti, a koga zadržati u showu ‘Celebrity Apprentice’ drže budnim svaku subotu navečer.

Među šalama koje je Obama te večeri zbijao na Trumpov račun je i ona u kojoj govori što bi, ako ikada dođe u Bijelu kuću, Trump mogao učiniti. Potom je na videozidu objavljen prikaz Bijele kuće koja izgleda kao kockarnica.

Nadajmo se da Trump neće biti osvetnički nastrojen kada se dvojac susretne u Bijeloj kući u četvrtak. Zapravo, bilo bi zanimljivo gledati kako Trump vraća Obami u svojem stilu.

Povratak na Net.hr